Herfst in Nieuwpoort

‘Le vent souffle où il veut’, zeker aan onze Belgische Kust. En toch heeft de herfst aan de kust net dat ietsje meer. Zeker in Nieuwpoort. We vertellen je graag waarom.

Aan de Belgische kust is het elke dag vakantie

Heel wat mensen dromen van een eigen stek aan de Belgische kust. En gelijk hebben ze. Want aan onze kust is het elke dag vakantie, winter én zomer.

Wat maakt The Green zo groen?

Van de grote binnentuin op het gelijkvloers tot de rijkelijk beplante terrassen en platte daken. Hoewel je in hartje Nieuwpoort-Bad zit, op een zucht van de zee, baad je in The Green volop in het groen. Met dank aan een uitgekiend ontwerp en een speels tuinplan.

De meerwaarde van tuin en terras

Na drie maanden lockdown light beseffen we meer dan ooit de waarde van een tuin of terras. Het is dan ook geen toeval dat de vraag naar woningen met een buitenruimte vandaag stijgt en appartementen aan zee de wind in de zeilen hebben.

Waarom wonen in Nieuwpoort?

Denkt u eraan om van Nieuwpoort uw thuishaven te maken? Een goed idee, want deze parel aan de Belgische kust, gelegen tussen Koksijde en Middelkerke, schittert als nooit tevoren.

Ontdek Nieuwpoort van bad tot stad

Wist je dat Nieuwpoort bestaat uit Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad? Dat maakt Nieuwpoort zo uniek aan de Belgische kust. Want naast een gezellige badplaats is het historische centrum al even de moeite waard om te ontdekken.

Contacteer ons voor meer informatie

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Contacteer ons voor meer toelichting bij dit unieke nieuwbouwproject.