Wonen op een unieke locatie in The Green

The Green ligt op enkele stappen van het strand. Dat vergroot al meteen het vakantiegevoel. Met alle voorzieningen én de kusttram in de onmiddellijke omgeving is het hier ook heel praktisch wonen… Gezellig shoppen in de leuke boetiekjes, een terrasje doen, uw dagelijks brood of zondagse pistolets gaan halen? Alles ligt om de hoek.

Een groene oase brengt rust
en wooncomfort

In The Green krijgt de natuur vrij spel en worden uitsluitend duurzame materialen en energie-efficiënte technieken gebruikt met het oog op een hoog wooncomfort. Met een score van S31/E40 voldoet het gebouw aan de strenge eisen op het vlak van energieprestaties.

Dankzij de grote glaspartijen vloeit het daglicht de appartementen rijkelijk binnen en is het uitzicht op de omgeving weergaloos. Het vele groen – op de terrassen, het dak en in de grote binnentuin – versterkt nog meer dat gevoel van ruimte en rust.

Mooi ingeplant in de omgeving

Dankzij de horizontale opbouw, de achteruitspringende volumes en de daktuinen vloeit The Green naadloos over in de omgeving. De opengewerkte hoeken versterken de slankheid van het gebouw en geven de appartementen een weids uitzicht op de villawijk van Nieuwpoort.

Uniforme architectuur

The Green straalt degelijkheid, rust en eenvoud uit dankzij een consistent materiaalgebruik en uniform kleurenpalet. Geprefabriceerde architectonisch witte gevelelementen met marmergranulaten, antraciet aluminium buitenschrijnwerk en glazen balustrades zetten de toon.

De appartementen van The Green beschikken allemaal over een eigen terras.

Architect aan het woord

“The Green is een gebouw met expressieve horizontale lagen van verschillende groottes die zowel openheid als privacy creëren en binnen en buiten in elkaar laten vloeien”

Bart Chielens, Arcas Architecten

Tijdloos & trendy stijl

De architectuur van het gebouw is subliem. Grote ramen en een minimalistisch design versterken het comfort- en ruimtegevoel.

Unieke ligging

Alleen al de ligging in de badstad, op wandelafstand van het strand, maken The Green een aantrekkelijke investering. 

Klassevolle afwerking

De appartementen zijn binnen, naar indeling en afwerking, pure klasse. U kan bovendien zelf mee de inrichting bepalen.

Nieuwpoort, gezellige hotspot aan zee

Nieuwpoort bruist en dat voel je. Er waait een frisse wind door de badstad die zich meer dan ooit ontpopt tot een aantrekkelijke en toegankelijke hotspot. Als geen andere plek aan de Belgische Kust is Nieuwpoort erin geslaagd een evenwicht te vinden tussen trendy drukte en gezellige rust.

Ontdek Nieuwpoort

Een tuin aan zee

De groendaken en de centrale binnentuin zijn een ontwerp van tuin- en landschapsarchitect Erik De Waele. Hij laat de daktuinen op de verdiepingen en de aanpalende appartementen visueel in elkaar overlopen en voorziet de binnentuin van voldoende verharde zones waar de bewoners, in het groen, kunnen verpozen. De vormgeving is speels, met een ideale balans tussen licht en schaduw. De groenzones worden ingevuld met planten- en boomsoorten die het kustklimaat goed verdragen. En het onderhoud? Dat blijft tot een minimum beperkt. Alle planten zijn doorlevend en kunnen vele jaren mee. Een mooi vooruitzicht.

The Green is mooi ingepast in de natuur.

The Green ligt in het gezellige centrum van Nieuwpoort-Bad,
op wandelafstand van het strand.

Contacteer ons voor meer informatie

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Contacteer ons voor meer toelichting bij dit unieke nieuwbouwproject.